30 / 04 / 2024

City Center vaziyet planı!

City Center vaziyet planı!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

Esenyurt'da yükselen City Center projesinde yer alan konutlar 1.750 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. City Center vaziyet planı bilgisinin detaylarına haberimizde yer veriliyor...



200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen City Center projesi İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. City Center projesi Bahar İnşaat ve Özyurt A.Ş imzası taşıyor. City Center vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinden meydana gelen City Center projesi 170 milyon dolar yatırım bedeline sahip. City Center satış ofisi ile 0212 450 25 61 no'lu telefon ile irtibata geçebilirsiniz.


2015 yılının Şubat ayında teslimlerinin yapılması planlanan City Center Konutlarında yer alan daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. City Center vaziyet planı bilgisinden önce projenin fiyatlarından bahsedelim.


City Center Konutlarında yer alan daireler metrekare birim fiyatı 1.750 dolardan başlıyor. Ticari ünite ve AVM alanlarında yer alacağı City Center projesinde spor alanları, yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları da bulunuyor.


City Center Esenyurt nerede?

City Center Esenyurt adres:   Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


City Center vaziyet planı!


City Center vaziyet planı:

City Center vaziyet planı!


Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön