03 / 05 / 2024

Club Hotel Gültur'a büyük ilgi!

Club Hotel Gültur'a büyük ilgi!

Club Hotel Gültur’da 7’si süit olmak üzere toplam 101 oda bulunuyor. Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıktıklarını anlatan Club Hotel Gültur yetkilileri: “Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ve çiçek bahçeleri içine kuruldu...



ÇANAKKALE iline bağlı turizm beldesi Küçükkuyu’da hizmet veren Club Hotel Gültur’da 7’si süit olmak üzere toplam 101 oda bulunuyor. Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıktıklarını anlatan Club Hotel Gültur yetkilileri, şunları söyledi: “Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ve çiçek bahçeleri içine kuruldu. 


2014 yılında yapımı tamamlanan 110 m2’lik alana kurulu kapalı yüzme havuzu şu an kullanılır durumda olup, kasım ayından itibaren ısıtmalı sistemde ve saunası ile beraber hizmet vermeye başlayacak. Denize sıfır mesafede bulunan Gültur’da, kano ve deniz bisikletine binebilir ayrıca bilardo, masa tenisi, avcılık, jogging ve dağcılık yaparak gününüze heyecan katabilirsiniz. Yerli ve yabancı turizme hizmet veren Gültur’da, geleneksel Türk mutfağının lezzetli yemeklerinin yanı sıra, sabah akşam açık büfe hizmeti  de verilmekte.”


Hürriyet 


Geri Dön