18 / 05 / 2024

Club Hotel Gültur nerede

Club Hotel Gültur nerede

Club Hotel Gültur’da 7’si süit olmak üzere toplam 101 oda bulunuyor. Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıktıklarını anlatan Club Hotel Gültur yetkilileri: “Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ve çiçek bahçeleri içine kuruldu...

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 5 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırmızıgül ve Mehmet Fasih Kırmızıgül tarafından kuruldu. 

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Utopia World Hotel'in kiralama görüşmeleri başladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bugün yaptığı yazılı açıklamada Utopia World Hotel 'in satın alma opsiyonu ile kiralanması görüşmelerine başlandığını açıkladı. 

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Akın tarafından kuruldu.

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haluk Başaran ve Yavuz Bolluk tarafından bugün 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Aydon Bilmez imzasıyla kuruldu.

Club Hotel Gültur nerede Haberi

Club Hotel Gültur nerede

ÇANAKKALE iline bağlı turizm beldesi Küçükkuyu’da hizmet veren Club Hotel Gültur’da 7’si süit olmak üzere toplam 101 oda bulunuyor. Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıktıklarını anlatan Club Hotel Gültur yetkilileri, şunları söyledi: “Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ve çiçek bahçeleri içine kuruldu. 


2014 yılında yapımı tamamlanan 110 m2’lik alana kurulu kapalı yüzme havuzu şu an kullanılır durumda olup, kasım ayından itibaren ısıtmalı sistemde ve saunası ile beraber hizmet vermeye başlayacak. Denize sıfır mesafede bulunan Gültur’da, kano ve deniz bisikletine binebilir ayrıca bilardo, masa tenisi, avcılık, jogging ve dağcılık yaparak gününüze heyecan katabilirsiniz. Yerli ve yabancı turizme hizmet veren Gültur’da, geleneksel Türk mutfağının lezzetli yemeklerinin yanı sıra, sabah akşam açık büfe hizmeti  de...