06 / 05 / 2024

Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Yılmaz tarafından kuruldu.



Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Yılmaz tarafından kuruldu.

Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A) GAYRİMENKUL 1) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2) Ofis, toplantı odası, seminer odası, sunum odası, showroomve fuar alanı kiralamak 3) Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7) Gayrimenkul değerleme işlemlerinin yapılmasında ve kira bedellerin belirlenmesinde kat mülkiyeti kanunundan, tapu kütük¬lerinden, imar planlarından, tapu kadastro teşkilatında resmi kurumlardan, resmi ve özel kurumların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından, resmi ve özel kurum¬ların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından bilimsel çalışma yapan kuruluşlardan bilim adamların¬dan vb. kaynaklardan yararlanmak, araştırmalarda bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön