30 / 04 / 2024

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.



Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Tüketiciler Zor Günler Geçiriyor: Fiyat Artışları Hayat Pahalılığını Tetikliyor

Gıda ve içecek fiyatlarındaki sürekli artış, tüketicilerin zor günler yaşamasına neden oluyor. Kola, kuruyemiş gibi temel gıda ürünlerinin fiyatları her geçen gün yükselerek sofralardaki yerlerini tehlikeye sokuyor. Tüketicilerin bütçeleri daralırken, harcamalarını kısıtlamaları ve daha az tüketim yapmaları gerekiyor. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten fiyat artışlarına karşı alınacak tedbirlerin açıklanması bekleniyor. Ancak, hayat pahalılığının normal seviyelere dönmesi için daha fazla çaba gerektiği düşünülüyor.

Tablo: Zam Yapılan İçecek Fiyatları

Ürün

Boyut

Önceki Fiyat

Yeni Fiyat

Coca Cola

330 ml

15 TL

18 TL

Fanta

330 ml

12 TL

14 TL

Sprite

330 ml

11 TL

13 TL

Coca Cola

2,5 litre

30 TL

30 TL

Not: Yukarıdaki fiyatlar tavsiye niteliğindedir. Marketler, kendi politikalarına bağlı olarak fiyatlarını belirleyebilir.

Yapı Kredi'den bomba emekli promosyon atağı. Promosyon miktarı değişti

A101 market yine yaptı yapacağını! Fiyatı 62.50 TL'ye düştü

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan olay yorum: Dolar hemen 25 TL olmalı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön