02 / 05 / 2024

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın

Çok çocuklu aileleri için bir yardım paketi oluşturuldu. Anne ve babaların her okul dönemi yaşadığı sıkıntıyı hafifletmek için hazırlanan yardım paketine ulaşmak için E-Devlet üzerinden bir başvuru yapmanız gerekiyor.



1.2.3 çcouklu aileler... Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı alabilirsiniz...

Ekonomik şarkların zorlaşması ile birlikte okul döneminde masrafları artan aileler için yeni bir yardım paketi oluştuldu. Paket çocuklarını okula hazırlamaya çalışan ailelerin kırtasiye masraflarını hafifletmeyi amaçlıyor. Peki 1.300 liralık yardımdan yararlanmak için neler yapmanız gerekiyor? Gerekli belgeler var mı? Başvuru şartları neler?

E-Devlet'e şifrenizi girin

E-Devlet üzerinden başvuran alıyor. Ödemeler PTT ya da banka hesaplarına yapılıyor.Okulların açılmasına sayılı günler kala velileri de kırtasiye ve okul masrafları telaşı sardı. Devlet, çocuğu okula giden ailelere kırtasiye yardımında bulunuyor. 

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön