27 / 04 / 2024

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.



Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, depremlerin ardından hafif çelik prefabrik evlere talebin artmaya devam ettiğini belirtti. Çankaya: ''Bunun temel nedeni, vatandaşın deprem gerçeğine bağlı olarak çok katlı binalardan kaçışı ve daha güvenli konut arayışı. Bugün, sadece deprem bölgesinde değil, ülkenin her yerinde çelik evlere yönelik ciddi talep artışı var." dedi.

ÇELİK KÖY EVLERİ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Deprem bölgesinde çelik köy evleri projesinin devam ettiğini kaydeden Çankaya, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız köy evlerinde hafif çelik yapı sisteminin kullanılması yönünde bir adım attı. Bölgede kamu tarafından toplu konut projeleri planlanmakta ve ihaleler açılmakta.  Bu taleplere cevap vermek üzere, iş planımızı kurgulamaktayız." ifadelerini kullandı.

 Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

KARMOD AVRUPA PAZARINDA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremler sonrasında bölgeye gönderdiği binlerce prefabrik çelik bağımsız yapı ile bölgedeki yaraların sarılmasında önemli pay sahibi olan şirketlerden Karmod, yurt dışındaki çalışmalarıyla da pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

Avrupa pazarındaki paylarını artırmaya yönelik çalışmaları ön planda tuttuklarını kaydeden Çankaya, Yapı standartlarının, Avrupa ve ABD'nin taleplerine uygun özellikte olduğuna vurgu yaptı.

Çankaya buralardaki temel sorunun da, bu ülkelerin yapı mevzuatlarına çok iyi hakim olabilmek olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: '' Teknik ofisimize ve dış ticaret ekibimize, bu yönde takviyeler yaptık. Gelen talepleri daha iyi analiz edebilmek adına Avrupa'nın farklı ülkelerindeki yapı statiği, yalıtım gibi öne çıkan detayları çözümleyen bir ekip oluşturduk." ifadelerini kullandı.

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Konut arayanların yeni tercihi çelik evler oldu! Üretim iki kat arttı!

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Geri Dön