24 / 05 / 2024

Coldwell Banker Time büyük ofis açılışı yapıyor!

Coldwell Banker Time büyük ofis açılışı yapıyor!

Oyunculuk başarısını gayrimenkul danışmanlığına taşımaya hazırlanan Balamir Emren,  ortağı olduğu Coldwell Banker Time ofisi ile çalışmalarına Şerifali bölgesinde 19 Şubatta başlıyor  



Kanal Dde yayınlanan Akasya Durağı dizisinin başarılı oyuncusu Balamir Emren, dünyanın ilk ve önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker ile yollarını birleştirdi.
Oyunculuk başarısını gayrimenkul danışmanlığına taşımaya hazırlanan Balamir Emren,  ortağı olduğu Coldwell Banker Time ofisi ile çalışmalarına Şerifali bölgesinde 19 Şubatta başlıyor

Coldwell Banker Türkiyenin en yeni Franchise ofislerinden biri olan Coldwell Banker Time, Şerifali bölgesinde çalışmalarına 19 Şubatta Coldwell Banker Türkiye yöneticilerinin ve sanat dünyasından seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşecek olan Büyük Ofis Açılışı ile başlayacak. Coldwell Banker Time, 2011 yılı itibariyle Coldwell Banker Türkiye bünyesine katılan 4 yeni franchise ofislerinden biri.

Kanal Dde 3 sezondur yayınlanan Akasya Durağı dizisinde Zeki Alasyanın oğlunu canlandıran Balamir Emren, gayrimenkul sektöründe de başarılı olmak üzere kolları sıvadı. Balamir Emren gayrimenkul sektörüne geçişi ile ilgili şunları söyledi: Yatırımcıların ve hayatını güzel yaşamak isteyenlerin tercih ettiği marka Coldwell Banker ile yaşamın her anını mutluluğa çeviren güler yüzlü ekibimizi bir araya getirdik. Zamanın ve paramızın çok değerli olduğunu bilen bizler için en temel ilke olan hizmetin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Coldwell Banker Time, franchise adaylarına yüzyılı aşkın süredir cazip fırsatlar sunan dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlığı firması olan Coldwell Bankerın,  Türkiyede bünyesine kattığı en yeni ofislerinden biri.  Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık yeni ofisleri hakkında şunları söyledi:  Coldwell Banker Time ofisine de tıpkı diğer ofislerimiz gibi inancımız büyük. Ayrıca Şerifali bölgesinde çok başarılı olacaklarını düşünüyoruz.

Coldwell Banker Time Ofisi Sahibi Nihat Berrak, güvendikleri bir marka ile yola çıkmalarının önemli olduğunu düşündüklerini belirterek; Gayrimenkul danışmanlığı işine karar vermemiz kadar bu işte iddialı olmamızda markamıza inancımız  büyük. Ayrıca Şerifali,  gerek alıcı gerekse de satıcılar için son derece cazip bir bölge. Bu işe gönül verdik ve başarılı olmak için büyük çaba sarf edeceğiz.  İddialıyız ve en kısa sürede hem Coldwell Banker Türkiyenin hem de bölgemizin en başarılı ofislerinden biri olacağız. dedi.

 

 




Geri Dön