16 / 05 / 2024

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Firma: Ekol Grup

Proje: Conatus Villaları Existence

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesi lansmana özel hemen teslim fırsatıyla satışa devam ediyor. Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyat listesi.



CONATUS VİLLALARI EXİSTENCE AYRINTILAR!

Conatus Villaları Existence projesi Çeşmenin en gözde sahillerinden biri olan Germiyan Sahilinde bulunuyor.  Toplam 9 adet villa olacak şekilde yapılan projede her bir villa yaklaşık 650 m2 müstakil tapu üzerine olup 190 m2 yaşam alanı bulunmakta.

Conatus Villaları Existence te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Her bir villa özel havuza, geniş bahçe alanına ve otoparka sahip. Tamamen en üst segment iç mimari imalatlar kullanılacak olan projede tüm villalar full deniz manzarasına sahip. Villaların her birinde yerden ısıtma sistemi bulunmakta. Yaz kış oturulabilir olarak tasarlanmıştır. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan villaların denize 600 metre mesafede bulunmakta. 

Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyatları kaç lira? Conatus Villaları Existence fiyat listesi


projeye sor



Geri Dön