29 / 04 / 2024

Cordella Twins nerede?

Cordella Twins nerede?

Firma: Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Proje: Cordella Twins

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Cordella Twins nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kartal deniliyor. Proje, 203 daire ve 3 iş yerinden oluşuyor...



Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Cordella Twins nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış sürecine Ağustos ayı içerisinde başlanacak. 


Cordella Twins ev fiyatları için satış ofisini arayamanız mümkün.


Yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanan  Cordella Twins  nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kartal cevabı veriliyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Cordella Twins nerede?


25 katlı 2 bloktan meydana gelen Kartal Cordella Twins projesi, 7 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Cordella Twins Kartal projesinde; fitness center, açık kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, açık oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Cordella Twins nerede?


Cordella Twins kroki!


Cordella Twins nerede?


Cordella Twins Kartal iletişim:

Telefon: 444 6 506 

Web: www.cordellatwins.com 

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön