28 / 04 / 2024

Çorlu Belediye Meclisi'nde gündem imar planı!

Çorlu Belediye Meclisi'nde gündem imar planı!

Çorlu Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı bugün 14:00'da gerçekleşecek. Toplantının gündem konusu bölgedeki imar planı...



Çorlu Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı önceden belirlenen gündem maddeleri ile olması durumunda ilave gündem maddelerini görüşmek üzere 1 Şubat 2017 Çarşamba günü (bugün) saat 14:00'de Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda bir araya gelecek. 


Çorlu Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplan tısında, kadro derece ligi, sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti, içkili yer bölgesi talepleri. Arşiv Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği, Teftiş Kurulu Müdürlüğü Yönetmeliği. Temizlik Hizmet Alını İhalesi konuları görüşülerek karara bağlanacak. 


Toplantıda aynca, Gayrimenkul Satış Komisyonuna üye seçimi. Spor Kulüplerine nakdi yardım yapılması. Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi' ne tahsisli Çorlu Belediyesi mülkiyetindeki Reşadiye Mahallesi Gölcük Meydanındaki 28 nolu dükkanın tahsisinin kaldırılması konusunu da görüşecekler. Meclis üyeleri aynca Çorlu Belediyesi mülkiyetindeki Reşadiye Malı ailesi Gölcük Meydanı'ndaki. 28. 30 ve 32 nolu dükkanların Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi ile yapılması planlanan 5 yıllık ortak projede Çorlu Belediyesi ile yapılacak protokol için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verilmesi konusunu da görüşerek karara bağlayacak. 


Çorlu Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında Mülkiyeti Maliye Hâzinesine ait Reşadiye Mahallesi 369 ada 7 nolu parselde Çorlu Belediyesi adına tahsisli olup Milli Emlak Müdürlüğü'nün 30 Aralık 2016 tarih ve ***********-2767 sayılı yazısı gereği parselde imar uygulaması yapılacağmdaıı imar uygulaması sonucu konut alalımda ve İmar yolunda kalan kısımlarında tahsisin kaldırılması konusunu da görüşecekler. Toplantıda mülkiyeti Maliye Hâzinesi ne ait mera vasıflı Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 27 Haziran 1993 tarih ve 63680 sayılı yazısı ile Çorlu Belediyesine tahsis edilen İmar Planlarında Mezarlık Alanında kalan Ergene İlçesi Mannaracık Mahallesi. 874 ada 1 nolu yerdeki tahsisinin kaldırılması konusu da görüşülerek karara bağlanacak. 


Mülkiyeti Çorlu Belediyesine ait olan imar planlarında Park ve yer altı Otopark alanında kalan Reşadiye Mahallesi, 634 ada 524 nolu parselin 6360 Sayılı Kanunun 11 .maddesi ve 5216 sayılı kanunun 27 .maddesine eklenen ftkra gereği Tekirdağ Büyükşelıir Belediyesi ne devrinin yapılabilmesi konusunu da görüşecek olan meclis üyeleri. Mülkiyeti Çorlu Belediyesi ne ait olan imar planlarında Terminal Alanında kalan Çorlu Hıdırağa Mahallesi, 377 ada 141 ve 142 nolu parsellerin 5216 sayılı kanunun 7.maddesinin 1 bendi gereği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ne devrinin yapılması konusunu da görüşerek karara bağlayacaklar. 


Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri 1 Şubat 2017 Çarşamba günü (bugün) yapılacak olan Şubat ayı olağan meclis toplantısında Cadde ve Sokak İsimleri Tespit Komisyon Raporunu. İmar planı değişikliği taleplerini ve İmar Komisyonu raporunu görüşerek değerlendirecekler. 

Serdar Şahin



Avrupa Yakası 


Geri Dön