30 / 04 / 2024

Coşkun Erginer:Gayrimenkul sektöründe Türkiye fırsat vadediyor!

Coşkun Erginer:Gayrimenkul sektöründe Türkiye fırsat vadediyor!

Realty World Türkiye CEO’su Coşkun Erginer, gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin fırsat vadeden ülkeler arasında yer aldığını söyledi. Erginer, Türkiye gibi dinamik bir piyasada talebin devam etmesini beklediğini ve yatırımcıların karlı çıkacağını belirtti.



Gayrimenkul sektörünün en fazla ve en hızlı kazandıran yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Erginer, dünyada birçok insanın bu sayede zengin olduğunu belirterek, ev sahibi olmanın kiracı olmaktan her zaman daha avantajlı olduğunu söyledi. Sürekli gelişen bir piyasada arz talep dengesi devam ettiği sürece yatırımcıların karlı çıkmaması mümkün değil dedi. 


1+1 evlerin bütün projelerde fazla talep görmesine dikkat çeken Erginer, “Üçüncü köprü güzergahı, üçüncü havalimanı, Kanal İstanbul projesi çevresi, mevcut, inşaat halinde ve etüdü devam eden raylı sistem giriş ve çıkış noktaları ve güzergâhları ile gelişen konut alanları, yatırımcılar için büyük gelecek vaat ediyor. Önümüzdeki beş yıllık dönemde, Ataşehir-Şerifali, Çekmeköy, Kadıköy-Göztepe, Maltepe-Kartal, Kağıthane-Seyrantepe, Eyüp-Kemerburgaz-Göktürk, Zekeriyaköy-Uskumruköy, Beylikdüzü-Esenyurt, Avcılar, Başakşehir, Bahçelievler-Bağcılar, Bayrampaşa, Zeytinburnu-Bakırköy ve Beyoğlu önem kazanacak. Bugün yatırım gayesiyle konut alacak olanlara 1+1 konutları önemle tavsiye ediyorum. “ diye belirtti. 




Geri Dön