29 / 04 / 2024

Çukurova Balkon nerede?

Çukurova Balkon nerede?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 244 adet daire mevcut. Peki Çukurova Balkon nerede?



"Çukurova Balkon nerede?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Proje  Çukurova Gayrimenkul  bünyesinde yer alan Kent Yapı imzası ile inşa ediliyor. 


7 bin metrekare arsa alanına sahip olan  Çukurova Balkon  projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.


Çukurova Balkon projesi Kartal - Soğanlık'ta inşa ediliyor. 2 blok olarak yükselen projede daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Çukurova Balkon projesinde şu şekilde ödeme yapılıyor; Daire bedelinin yüzde 1'i peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan daire bedeli için ise ya hemen ödeme yapılıyor, ya da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. 


Toplam 244 tane daireden meydana gelen Çukurova Balkon projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı bulunuyor. 


Çukurova Balkon nerede?

Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kentplus Residence'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön