04 / 05 / 2024

Çukurova Balkon ulaşım

Çukurova Balkon ulaşım

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor.

Çukurova Balkon Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Çukurova Balkon Evleri nerede?

Çukurova Balkon nerede?

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 244 adet daire mevcut. Peki Çukurova Balkon nerede?

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

Çukurova Balkon fiyatları 2017!

261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon'da tüm dairelerde balkon bulunuyor. Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL'den başlıyor..

Çukurova Balkon'dan evlenecek çiftlere 150 bin TL'ye varan indirim!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan tüm daireleri balkonlu projesi Çukurova Balkon’da evlilik arifesindeki çiftlere “ev”lenmeyi kolaylaştıran bir kampanya sunuyor.

Çukurova Balkon Kartal projesi teslime hazırlanıyor!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’ın merkezinde konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’un kaba inşaatını tamamladı. Çukurova Balkon’dan 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45, 20 yıl 0,79 faiz oranı ve iki seçenekli kampanya fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi!

Çukurova Balkon’da büyüklükleri 66 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel dekorasyon imkanı!

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselmekte olan Çukurova Balkon projesinde deniz, adalar ve orman manzaralı dairelere sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme avantajları ile sahip olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel daireler!

Her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova Balkon, “Private Home”hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarken ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor.

Çukurova Balkon'da kişiye özel tasarım imkanı!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon'dan lansmana özel kampanya!

Kartal'da yükselen Çukurova Balkon projesinde bayrama özel peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olunabiliyor.Tüm dairelerin balkonlu olduğu projede 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler yer alıyor.

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası!

Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon ulaşım Haberi

Çukurova Balkon ulaşım

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor. İç mimariye sahip olan kişiselleştirilmiş butik projede kişiye özel dekorasyon alternatifleri de bulunuyor. 1+1 'den 4+1'e farklı büyüklüklere sahip olan dairelerin Haziran 2017'de teslim edilmesi...