29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde inşa edilen yeni konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki dönemde 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin birinci  yıl dönümünde kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek '' Deprem bölgesinde inşa edilen yeni konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki dönemde 1,5 milyonu İstanbul’da olmak üzere 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

''ASRIN FELAKATİNİN 1. YILI: İNŞA VE İHYA ÇALIŞMALARI'' ADLI KİTAP HAZIRLANDI!

İletişim Başkanlığı tarafından, Türkiye'nin 6 Şubat'ta yaşadığı Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin, "Asrın Felaketinin 1 Yılı: İnşa ve İhya Çalışmaları" adlı kitap hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

TGRT Haber'de yer alan habere göre; Takdim yazısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı kitap, "Felaketin İzi: Geçmişten Günümüze Yıkıcı Depremler", "Asrın Felaketi: Kahramanmaraş Depremleri", "Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli", "Deprem Sonrası Dayanışma" ve "Türkiye'nin İnşa ve İhya Seferberliği" başlıklı 5 bölümden oluşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın öncülüğünde oluşturulan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli'nin amacı ve yapılan çalışmalarına da yer verilen kitapta, başta deprem olmak üzere sel, heyelan, yangın gibi iklim krizinden kaynaklanan afetlere karşı yapılan hazırlıklar ile oluşturulan 13 kurul anlatılıyor.

6 MİLYON YENİ KONUTU ÜLKEYE KAZANDIRACAĞIZ

Yakın dönemde yaşanan deprem felaketlerinin güvenli şehirler için kentsel dönüşümün önemini ve gerekliliğini gözler önüne serdiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta İstanbul olmak üzere 81 vilayetimize yapacağımız en büyük iyiliğin kentsel dönüşüm hamleleri olduğu kanaatindeyiz. Deprem bölgesinde inşa edilen yeni konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki dönemde 1,5 milyonu İstanbul’da olmak üzere 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Geri Dön