17 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Deprem İstanbul için bir beka meselesi haline gelmişken hiçbirimizin dönüşüm projelerini geri plana itme, önemsiz hale getirme lüksü yoktur." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde konuşma yaptı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim edildiğini ve deprem gerçeğinin İstanbul için bir beka meselesi haline geldiğini ifade etti. 

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşması kapsamında, İstanbul'da maalesef tedbir alınmadığı için 5 yaşında evladımız hayatını kaybetti. Beşiktaş'ta ise 29 emekçimizi, Antalya'da bir vatandaşımızı maalesef ihmallere kurban verdik." ifadelerini kullandı.  Erdoğan, " Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların, bu iş cinayetlerinin hiçbirinde sesi soluğu çıkmadı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Ayıca, Erdoğan "80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim edildiğini ve her ay 10-15 bin konut teslimat yaparak sene sonuna kadar bunu 200 bine ulaştırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski yüksek yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları, tercihten öte zorunluluktue diyen Erdoğan, ülke ve millet meselesinin siyasi partisi olmaz, afetlere hazırlık bizim nazarımızda siyaset üstü bir konu durumundadır.

Öte yandan, "deprem İstanbul için bir beka meselesi haline gelmişken hiçbirimizin dönüşüm projelerini geri plana itme, önemsiz hale getirme gibi bir lüksü de bulunmakatadır. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Riskli yapı stoku yüksek şehirlerde depreme karşı çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul’da 5 yılda 650 bin konutu dönüştüreceğiz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Marmara'dan başlanarak riskli yerleşim yerleri depreme hazırlanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması: Temmuz'da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!


Geri Dön