29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

Milyonlarca mezun öğrencinin gözü kulağı bugün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası yapılacak olan açıklamalarındaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi faizlerinin silindiğini duyurdu. İşte detaylar…



Milyonlarca kişinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası açıkladı.

GÜNDEM KYK GERİ ÖDEMELERİYDİ

Saat 17.00 sıralarında sona eren Kabine Toplantısı’nın ana gündem konusu KYK geri ödemeleriydi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen ve saat 14.00 sıralarında başlayan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

FAİZLER KALDIRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) verdiği kredilerin geri ödemesine ilişkin konuşurken, gerçekleşen ve ham miktarlara aktarılan faizin kaldırıldığını açıkladı.

“Alınan kredilerin geri ödemeleri mezuniyetten iki yıl sonra başlıyor. Bu süre içinde mezun öğrenci henüz sigorta girişi olan bir işe başlamamışsa ödemeyi erteleyebiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön