29 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla eczacıların ilaçlardan aldığı kar oranlarında değişiklik yapıldı. Bu yıl içerisinde eczanelerin gelirlerini ve karlılığını artırmaya dönük verilen destek tutarı 5 milyar liraya ulaştı.

Milyonların borcu bir çırpıda siliniyor! Doğal gaz, elektrik faturası borçları için gözler 1 Ekim’e çevrildi!

Milyonların borcu gündemde yer alıyor. İşte borçların silinmesi ile ilgili detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte 2023-2025 dönemi yatırım programı genelgesi

Cumhurbaşkanlığı’nın 2023-2025 zaman dilimine ait bütçe çağrısı konulu tebliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

Milyonlarca mezun öğrencinin gözü kulağı bugün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası yapılacak olan açıklamalarındaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi faizlerinin silindiğini duyurdu. İşte detaylar…

Çirkin yapılaşma İstanbul'un potansiyelini geriletiyor!

Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Gençlik Festivali"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un çirkin yapılaşması olmasa dünyada hiçbir şehirle mukayese edilmeyeceğini söyledi...

Faiz artırımı baskısı gayretleri beyhude bir çabadır!

TÜBA Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum." ifadelerini kullandı. 

Eskiden altyapı projelerini yabancı müteahhitler yapardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eskiden baraj gibi, büyük altyapı projelerini yabancı müteahhitlerin yaptığını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e kadar 65 yeni OSB kuracağız!

ATO Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılına kadar 65 yeni organize sanayi bölgesi kurarak, sadece buralarda 1 milyon ilave istihdam hedefliyoruz. " dedi.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Antalya Belediyesi Hizmet Binası açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde konuşma yaptı.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Körfez ülkelerinin altyapısını Türkler yenileyecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da yapımı devam eden Haremeyn Hızlı Tren Projesi kapsamında Yapı Merkezi'nin teslim ettiği Medine İstasyonu'nu ziyaret etti.

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizlerin daha da inmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomide faiz indirimi başta olmak üzere olumlu haberler ardı ardına geliyor. Ama bu yetmez, faizin daha da inmesi lazım" dedi.

Yıldırım Beyazıd Cami törenle açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havaalanı’nda açılışını yaptığı caminin adının Yıldırım Bayezid Camisi olacağını belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camisi ile AKM'de incelemeler yaptı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı hız kesmeden devam eden Taksim Camisi ile Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Temmuz'da Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz!

Millete Sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz."diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan esnaftan 'iş yeri kira stopajına son' talebi!

2.5 milyon esnafın temsilcisi TESK'in Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yolladı ve 11 ayrı istekte bulundu. Palandöken, "Esnaf ve sanatkârlarımızca ödenen işyeri kira stopajı uygulamasına son verilmeli" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de yaptıracağı 50 konut için AFAD'a bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'e inşa ettireceği 50 konut için AFAD'a  250 bin lira bağış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam İktisadı çağrısına Eminevim'den destek!

Türkiye’de faizsiz model sunan Elbirliği Sistemi ile 30 yıl boyunca ev ve araç sahibi yapan Eminevim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İslam iktisadı açıklamasını destekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'deki konut sayısını 50 bine çıkartabiliriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, özellikle de kuzeyde briket konutlar inşa ediyoruz. Kızılay'ımız ve bunun yanında sivil toplum kuruluşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz burada ilk etapta 20 bin konut planlamıştık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Ayasofya yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Yunanistan kurusıkı atıyor. Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir. Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Haberi

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Eczanelerin ilaçlardan aldığı kar payının yükseltilmesine ilişkin düzenlemeye gidildi.  Yapılan yeni düzenleme ile bu yıl içinde eczanelerin gelirlerini ve karlılığını artırmaya dönük verilen destek tutarı 5 milyar liraya ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla hayata geçirilen yeni düzenleme ile eczacıların ilaçlardan aldığı kar oranlarında değişikliğe gidildi. Fiyatı 100 TL’ye kadar olan ilaçlardan alınan yüzde 25 olan kâr payı yüzde 28'e çıkarıldı.

İLAÇLARDAN ALINAN KAR ORANI YÜKSELTİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla eczacıların ilaçlardan aldığı kâr oranlarında değişiklik yapıldı.

2017 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Beşeri Tıbbi Ürenlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar”ın 6. Maddesinde değişikliğe gidildi.

Yapılan yeni değişikliğe göre 100 liraya kadar olan ilaçlarda eczacı kârı yüzde 25’ten 28’e çıkartıldı. 200-400 lira arasındaki ilaçlarda eczacı kâr payı yüzde 12’den 18’e, 400 lira üzeri...