16 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.



Açıklamasında feprem bölgesindeki temelini attıkları hastaneyi dahi hazmedemeyerek, değersizleştirmeye ve hatta yalanla yok saymaya kalkacak kadar çukurlaşanları millete havale ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yalnızca İstanbul'da Çam Sakura, Murat Dilmener ve Pakize Hanım hastanelerinin zamanla yarışan projeler olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Murat Dilmener ve Pakize Hanım hastanelerinin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde üç ayda tamamlandığını da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul un önünü kesemeyeceksiniz!

Yaptığı açıklamada Allah'ın yardımı ve milletin desteğiyle deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan her hastaneyi, 319 bin konutu, kamu binalarını ve ticari alanları bir sene içerisinde faaliyete geçirme sözünü yerine getireceklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılanları inkar edecek, terör örgütlerinin eteğine yapışacak, emperyalistlerden medet umacak kadar gözlerini hırs bürümüş olanlara rağmen bunu başaracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Elazığ'a son 20 senede 79 milyar TL'lik yatırım yapıldığını kaydederek, şehir hastanelerinden bölünmüş yollara, barajlardan doğal gaza, her alanda Elazığ'ı tarihinde görülmemiş hizmetlerle buluşturduklarını söyledi.

Deprem binalarımızı yıkabileceğiniz, ccanımızdan can kopartabileceğini, ekonomik sıkıntıların yükümüzü artırabileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ama hiçbir şey inancımızı, azmimizi, umudumuzu elimizden alamaz, Türkiye Yüzyılı'nın inşası kararlılığımıza ket vuramaz." dedi.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in imar planı değişikliği askıda!

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!


Geri Dön