29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ alanında gerçekelştirilen "Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni"nde önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada Türkiye'de yapılan her işe karşı çıkmayı, takoz koymayı, yalan ve iftiraya engel olmayı maharet sanan bir kesim bulunduğunu dile getiren Erdoğan daha önce  İstanbul Havalimanı, Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Togg projelerinde de aynı engelleme girişimleriyle karşılaştıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi de Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar. Bay bay Kemal, kesemeyeceksin."dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul un önünü kesemeyeceksiniz!

İşte TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satırbaşları...


Geri Dön