27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Enflasyonda son dakika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Enflasyonda son dakika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının da üstesinden mutlaka geleceğiz." diye konuştu. 



"Türkiye bir dönüm noktasından geçiyor"

Anadolu Ajansı'ndan Andaç Hongur Erpehlivan, Sefa Mutlu, Semra Orkan ve Zeynep Rakipoğlu'nun haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanlar ve toplumlar gibi devletlerin de tarihlerinde önemli dönüm noktaları olduğuna dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Enflasyonda son dakika!

"Türkiye işte böyle bir dönüm noktasından geçiyor. Hep birlikte tarihi bir mücadele yürütüyoruz. Bu yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye'ye çıkıyor. Büyük ve güçlü Türkiye demek, müreffeh bir millet ve onun müreffeh bireyleri de demektir. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma sözümüz bu hedefin en belirgin sembolüdür. Bu mücadeleyi yürütürken enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının da üstesinden mutlaka geleceğiz. Zonguldak'tan tüm Türkiye'ye söz veriyoruz. Milletimizin tamamıyla ahitleşiyoruz. Bugüne kadar vesayeti nasıl devreden çıkardıysak, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, darbecileri nasıl püskürttüysek, küresel baronların oyunlarını nasıl bozduysak, Allah'ın izniyle hayat pahalılığı meselesini de çözeceğiz. Milletimizin hak ettiği refah düzeyine gelmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü bizim bu millete sadece siyasetten vefa değil aynı zamanda can borcumuz var."

Müjdeli haber gece yarısı geldi! Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek!

Emeklilere müjde! Emekli maaşları artıyor! En düşük maaş 6 bin 826 TL'ye yükselecek! 

Konut sahipleri çıldırdı! Kiralar dudak uçuklatıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön