27 / 04 / 2024

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat'ta çiftçilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat ziyareti kapsamında Tokat Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesisleri'nde çiftçilerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu programının görüntüleri de yayınlandı. Yeni Tokat Havalimanı'na inişle başlayan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreniyle süren Tokat programı kapsamındaki son durakta çiftçilerle buluştuğunun altını çizen Erdoğan, kent ziyaretlerinde gençlerle start verdikleri bu bir araya gelmeleri, kadınlarla sürdürdüklerini, şimdi de çiftçilerle buluştuklarını aktardı. 

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan tarımsal destek ödemeleriyle ilgili neler dedi? Tarımsal destek ödemeleri arttı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merak edilen o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön