28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışı gerçekleştirilen AK Parti Kongre Merkezi'nde, partisinin "Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı"nda  açıklamalarda bulundu. Her seçimin, yeni bir tarihin, dönemin, sürecin başlangıç noktası olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim, demokrasiyle yönetilen ülkelerde halk adına ülkenin idaresi sorumluluğunu üstlenen iktidarın en önemli meşruiyet kaynağıdır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu açıklamasında Türkiye Yüzyılı'nın bu ilk seçiminde meselenin yalnızca mümkün olan en çok belediye başkanlığını kazanmak olmadığını vurguladı ve "Bununla beraber 31 Mart'ta elde edeceğimiz netice, ülkemizi dünyada hak ettiği yere yükseltme hedefimize doğru yürüyüşümüzde bize güç verecektir, kuvvet verecektir, destek olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, önce 2023 hedefleri ile ardından da Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkenin geleceğini inşa ettiklerinin altını çizdi. 

"Evlatlarımıza büyük, güçlü, müreffeh, itibarlı bir Türkiye bırakma amacımıza çelme takması için kimsenin eline malzeme vermemeliyiz. İçeride ve dışarıda Türkiye'nin tökezlemesini, siyasi ve ekonomik anlamda yeniden eski zayıf günlerine dönmesini bekleyen bir güruh bulunuyor. Her ne kadar oklar bize çevrilmiş olsa da asıl hedef Türkiye'dir, asıl hedef tarihi ve inançlarıyla milletimizin bizatihi kendisidir" diyen Erdoğan, şehirleri Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak adımları atmakla bu sinsi niyetlerin de boşa çıkarılacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vizyonlarını, Türkiye'nin tüm şehirlerini kucaklayacak şekilde hazırladıklarına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ TUĞLA TUĞLA İNŞA EDİLECEK 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız, şehirlerimizi ve oralarda yaşayan insanlarımızı bu hizmetsizlik girdabından, bu şov ve ajans belediyeciliği illüzyonundan kurtarmaktır. Eser ortaya koyamamanın, halka hizmet getirememenin bahanesi olamaz" açıklamasında bulundu ve Bakanlıklarının, kurumların şehirler ile ilgili projeleri hayata geçirirken, sandık sonuçlarına ya da belediye başkanının partisine göre hareket etmediğini söyledi.

Erdoğan, bu konuşmalarının ardından seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, kentlerimizi iklim değişikliğine uyumlu duruma getireceğiz. Çevreye karşı hassas, yeşil kalkınma politikasını benimseyen, sıfır atık modelini uygulayan, sürdürülebilir belediye yönetimlerinin yanında olacağız. Kırsaldaki hayat standartlarını artırarak, insanların doğup büyüdükleri yerlerde kalmalarını teşvik edeceğiz. Ülkemizi mimarisi estetik, tarihi ve kültürel varlıkları korunmuş, huzurlu, güvenli şehirlerle donatacağız" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, bu ilkelerle, yaklaşımlarla, hedeflerle, adeta tuğla tuğla 'Türkiye Yüzyılı Şehirleri'nin inşa edileceğini aktardı. 

Ev sahipleri dikkat! Kiracısı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...

Tapu sahiplerine müjdeli haber! Başvuru yapanların parası iade edilecek!

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında 4 önemli detay! Ne yapılabilir, ne yapılamaz?


Geri Dön