28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisi ile neler söyledi? Kesinti devam edecek mi? Doğalgazdaki bu kesinti yayılacak mı? İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon özel yayınında gündemle ilgili soruları cevapladı, dikket çeken açıklama ve değerlendirmelerde bulundu. 

Anadolu Ajansı'ndan Enes Kaplan, Aybüke İnal Kamacı, Yıldız Nevin Gündoğmuş, Merve Yıldızalp, Esin Işık ve Hamdi Çelikbaş'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İran'ın Türkiye'ye enerji akışını kesmesine ilişkin tartışmaların hatırlatılması ve "Sorunun çözümü için İran ile bir aşamaya gelindi mi? Elektrik kısıtlamalarının bundan sonra da devam etme hala riski var mı ve Türkiye'nin İran'a borcu olduğu için bu kısıtlamaların gerçekleştiği ifade ediliyor. Kısıtlama olmasının sebebi nedir?" soruları yöneltildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz kesintisiyle ilgili açıklamaları haberimizde yer alıyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisi ile neler söyledi? İşte ayrıntılar..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön