13 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisi ile neler söyledi? Kesinti devam edecek mi? Doğalgazdaki bu kesinti yayılacak mı? İşte ayrıntılar...



Erdoğan bu soruları şu açıklamalarıyla yanıtladı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

"Biz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi değiliz. Bizim İran'a borcumuz falan bir defa kesinlikle söz konusu değil, tam aksine bu iddialar yalandır ve Cumhurbaşkanı İbrahim Bey ile yaptığım görüşmede de kendilerine söyledim. Onlar, 'Bir arızadan ötürü bu işi şöyle bir 10-15 gün erteleme durumumuz olacak' dediler. Biz kendilerine daha önceden, 'Bu işi, yani hazirana kadar ertelemek suretiyle eğer bu gaz akışı devam ederse biz de bu sert geçen kışı daha rahat şartlarda geçiririz.' dedik. Tabii şu anda İran'da da kış şartları çok sert. Onlar da bundan dolayı bir sıkıntıları olduğunu bana ifade etti ve bütün bunlarla beraber de 'Yani en kötü şartlarda bir 10 gün burada eğer esneme yaparsak bu süreci atlatırız.' dedi Sayın Cumhurbaşkanı."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön