13 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz kesintisi ile neler söyledi? Kesinti devam edecek mi? Doğalgazdaki bu kesinti yayılacak mı? İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile BOTAŞ'tan iki ayrı ekibi yolladıklarına ve onların orada görüşmeler yaptığını gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

"Öyle zannediyorum ki yani fevkalade bir durum olmadan inşallah şöyle bir 10 gün, bilemediniz 15 gün içerisinde tekrar bu doğal gaz akışı devam edecek. Tabii tedbirlerimiz var. Biliyorsunuz, Tuz Gölü'nün altındaki bir depolama çalışmamız. Bunun yanında Efesaryo ile ilgili bu tür gemilerimiz var. Bu gemilerimiz ile gelen yine doğal gaz olayımız var. Bunlarla beraber, gaz akışının sağlanması da bir taraftan gerçekleşecek. Bu kış ortasında biz vatandaşımızı birinci derecede bir defa korumak durumundayız ama nedir, sanayide falan burada biraz kontrollü gitmek durumundayız ve gerek Enerji gerekse Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarımız müşterek bir çalışmayla bunu da koordine ediyorlar, kompanse ediyorlar ve bu şekilde süreci devam ettireceğiz."

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Dolar ve euroda son durum ne?

Emeklinin hesabına maaştan ayrı 2.750 lira ödeme yapılacak!

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön