03 / 05 / 2024

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını açıkladı.



Ziraat Bankası, kampanyalarını resmi internet sitesinde tek tek duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek seferde fatura ödemelerinde 3 taksit uygulanacağını resmi internet sitesinde duyurdu. Kartınızın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile kampanyaya katılabilirsiniz. Peki kampanyaya nasıl katılınır? İşte detaylar...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön