02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Mersin'de yaptığı ziyaret sonrası kripto paralara yönelik açıklamalarda bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erdoğan'ın önceki gün Mersin ziyareti sonrasında 81 kentten üniversite kazanan öğrencilerle yaptığı Gençlerle Buluşma Programı'nda kendisine yöneltilen soruları yanılttı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre; katılımcılardan birinin Dijital Türk Lirası İşbirliği Platformu'nun oluşturulduğunu anımsatarak Merkez Bankasının kripto paraya açılıp açılmadığını ve kendisinin kripto para konusundaki görüşlerini sorması üzerine Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: 

"Bizim bu kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz, vermeyeceğiz de. Çünkü biz şu anda bu konuda kendi asli hüviyeti olan paramızla yola devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan kripto para açıklaması!

Erdoğan'ın söz verdiği AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım konuya yönelik olarak, "Kripto para, maalesef mağduriyetlere de kapı açıyor. Dolayısıyla çok ciddi denetime ihtiyaç gösteren bir şey. Bir nevi hayali bir geleceğe yönelik satış yapılıyor ve ondan sonra bunun kötü örneklerini, mağdur olanlarını gördük ama ilerde takdirinizde tabii bu istismarları, yanlışları önlemek için devlet olarak, hükümet olarak, bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Onunla ilgili de zaten çalışmalar başlatıldı" dedi.

Kripto paralarda 100 milyon dolarlık hareketlenme!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön