06 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca gence internet müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca gence internet müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında milyonlarca gence internet müjdesi verdi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında Trabzon Akçaabat'ta gençlerle buluştu. Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre, gerçekleştirilen buluşmanın ardından  gençlerin soru ve taleplerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli müjdeler de verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin KYK Yurtları’ndaki internet kotalarının kendilerine yetmediğini belirtmesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasaploğlu’na seslendi ve “Mehmet bey bu cevap sana yakışır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan milyonlarca gence internet müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da konuyla ilgili olarak, “Zaten Cumhurbaşkanımıza konuyu arz ettik. İnşallah önümüzdeki dönem itibariyle internet kotasıyla ilgili arttırım yapıyoruz” cevabını verdi. Erdoğan da “Evelallah, inşallah en güzel şekliyle internette öğrencilerimizi rahatlatacağız, bugüne kadar olduğu gibi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ne yapıldıysa biz yaptık!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön