15 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı'ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

Cumhurbaşkanı'ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrencilere 5.103 TL karne hediyesi. Bu ödemeden yararlanmak için başvuru yapmanız yeterli olacak. İşte detaylar!



CUMHUBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖĞRENCİLERE MÜJDE!

Yaz tatili geldi, çattı. Karnesini alacak öğrencilere de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karne hediyesi verileceğini açıklandı.

Eğitim öğretim yılının sonunda takdir ya da teşekkür belgesi alan öğrencileri sevindirecek bir haber verildi. Öğrenciler için tasarlanan bu fırsat kapsamında Başarı Teşvik Programı adı altında değerlendirme yapılıyor. Başarı Teşvik Programı çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak asgari ücretin yüzde 60'ı kadarının verilmesi bekleniyor. Asgari ücretin yüzde 60'lık bölümü ise 5.103 TL'ye denk geliyor. Üniversite öğrencileri için başarı teşvik programları farklı bir kapsamda değerlendirilecek.

5.103 TL ÖDENECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ödemeye dair ayrıntılar paylaşıldı. Paylaşılan detaylar ile beraber başvuru kriterini yerine getiren öğrenciler online olarak yaptığı başvurunun ardından destek ödemesinden faydalanabilecek.

Sosyal yardım desteğini almaya hak kazanan haneler, devlet okulunda öğrencisi bulunan ve sınıfında dereceye girmiş olan ilk ortaöğretim öğrencilerine asgari ücretin yüzde 60'ını bulacak şekilde yüksek öğretim öğrencilerine de net asgari ücret kadar dönem arasında başarı desteği ödemesi yapılacak.

Cumhurbaşkanı ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Devlet tarafından başarılı öğrencilere sunulan destek ödemesine dair detaylar paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşılan müjdeli haber ile birlikte takdir ya da teşekkür alan sınıftaki başarılı öğrencilere ödeme yapılacak. Asgari ücretin yüzde 60'ını bulacak şekilde verilen destek ödemesindeki net rakam 5.103 TL olarak duyuruldu.

Başarılı öğrencilere sunulan destek ödemesinden yararlanabilmek için ikametinize bağlı olan il ve ilçede yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat ederek kimlik kartınız ile başvuru yapabilirsiniz.

Konut kiraları artarken o kiralar düştükçe düşüyor! Kira zammı o tarafa uğramıyor!

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Bayram harçlığı alacaklara müjde! 3000 TL verilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön