06 / 05 / 2024

Cüneyt Karaarslan: Çukurova’nın her metrekaresini dönüştüreceğiz!

Cüneyt Karaarslan: Çukurova’nın her metrekaresini dönüştüreceğiz!

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, “Çukurova’nın her metrekaresine müdahale ederek, bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi. Karaarslan, Çukurova’yı yönetmeye hizmet için talip olduklarını söyledi...




AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, “Çukurova’nın her metrekaresine müdahale ederek, bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi.


Karaarslan, Çukurova Üniversitesi Mezunlar Derneği’ni (ÇÜMED) ziyaret etti. ÇÜMED Başkanı Hukuk Fakültesi Genel Sekreteri Cengiz Kurt, dernek yönetimi ve üyelerince karşılanan Dr. Karaarslan, Çukurova’yı yönetmeye hizmet için talip olduklarını söyleyerek, “Ecdadımla, kendimle ve kendimden sonrakilerle iyi anılmak istiyorum. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak en zor denilen yerden hedeflerimizi koyarak Çukurova’ya hizmet için talip olduk. İnanan insan için zorluk sadece üzerindeki tozu silkeleyen ya da cilasını parlatan ufak tefek imtihanlardan ibarettir. Ben başladığım gün Çukurova dedim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Ne kadar zor olursa olsun inançla, çalışmayla başarılabileceğini inşallah herkese göstereceğiz” dedi.


“Görünen köy kılavuz istemez” diyen Karaarslan, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Kültür ve spor faaliyetlerine, teknoloji ve bilim faaliyetlerine, sosyal, siyasal her türlü yeniliğe özlemi olan Çukurova’yı görüyoruz. Çukurova’yı baştan sona her bir metrekaresine müdahale ederek bambaşka bir kent haline getireceğimiz inancıyla her gün sahaya inerek vatandaşlarımızın rızasını alıyoruz. Belediye, yeri geldiğinde devletin kamu kuruluşu, yeri geldiğinde vatandaşın sosyal sesidir. Bunu başarabilirse bir belediye ancak o zaman gerçek bir belediye olur. Bu görüşü baz alıp belediye olarak sivil toplum örgütlerini de harekete geçireceğiz. Kendi projelerimizin yanı sıra STK’larla sürekli istişarelerde bulunup yepyeni projeler ve desteklerle Çukurova’ya yepyeni bir çehre kazandırmak istiyoruz. Adanalı olmaktan gurur duyuyorum. Mesele Adana’ysa gerisi teferruattır.”


ÇÜMED Yönetim Kurulu Üyeleri Cenap Türkeri ve Murat Türkan, dernek üyeleri Ragıp Şahin ve Yeşim Gürani’yle birlikte Dr. Cüneyt Karaarslan’ı ağırlayan ÇÜMED Başkanı Cengiz Kurt da, Mezunlar Derneği’nin üniversitenin köklü bir yapılanması olduğunu ifade ederek, derneğin farklı gruplardan ve farklı mesleklerden 1970’lerden bu yana aktivesi olan üniversitenin piyasa ve sosyal koşullarında bir kadroya sahip olduğunu anlattı.


Genç ve dinamik bir kadronun Çukurova’yı yönetmesini can-ı gönülden istediklerini belirten Kurt, “Sizin gibi genç, dinamik, vizyon sahibi ve başarılı bir doktorun aday gösterilmesini destekliyoruz. Çukurova’nın ufku gören ve imaj yaratan sizin gibi bir yöneticiye ihtiyacı var. Adana’da partiden ziyade kişisel olarak da bir saygınlığınız var. Zor bir yerde mücadele ediyorsunuz. Ama zor yerde siz vizyonunuzla, saygınlığınızla ve Adanalı olmanızla bu işi kolaylaştırıyorsunuz. Çukurova bakir bir alan ve yapılması gereken çok şey var. Sizin vizyonunuza, samimiyetinize güveniyor, sandık sonuçları açıklandıktan sonra da söz verdiğiniz projeleri gerçekleştireceğinize inanıyoruz. Hakkınızda hayırlısı olmanızı temenni ederiz” diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön