30 / 04 / 2024

D Diamond'da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim uygulandı. D Diamond'da çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi. Peki, D Diamond'da baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 D Diamond baget pırlanta yüzük fiyat listesi...



D-Diamond Baget Pırlanta Yüzüklerde yüzde 50 indirim kazanın. Herkesin çok sevdiği D pırlanta baget pırlanta bir anda yarı fiyatına. Bu indirimden yararlanmak isteyen kişiler D Diamond'da baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırıyor.

D Diamond da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

BAGET PIRLANTA NEDİR?

Baget pırlanta, pırlantayı özel bir baget kesim tekniği ile keserek modern bir izlenim veren pırlanta yüzüktür. "Baget kesim" olarak da adlandırılır. Geleneksel oval kesim tekniğinin ardından daha parlak ve keskin bir baget yüzük modelinde bitirildi. Baget kesimin düz çizgileri, pırlantanın mükemmelliğini yansıtarak ona kendinden emin bir parlaklık veriyor.
Kadınların olmazsa olmazı baget kesim altın yüzükle çok yakışıyor. Altın baget yüzükler genellikle pırlanta yüzük modelleridir. Altın veya pırlantalı baget pırlanta yüzükler, pırlantanın lüksünü altının gücüyle birleştirerek hayatınızı zenginleştiriyor.

Peki, D Diamond'da baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 D Diamond baget pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön