27 / 04 / 2024

Dacia Jogger'a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat!

Dacia Jogger'a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat!

Dacia Yeni Jogger'a Haziran zammı geldi. Peki en ucuz Dacia Yeni Jogger kaç TL oldu? İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...



Dacia Jogger, MPV genişliğinde, SW uzunluğunda ve SUV karakterinde olması nedeniyle herkese hitap ediyor. Haki, Ay Işığı Gri, Duman Gri, Gri Füme, Siyah ve Beyaz ve Terracotta Kahve olacak şekilde farklı renk seçenekleriyle üretilen Yeni Jogger, 7 tam boy koltuklarıyla yolculuk kalitesi ile kapasiteyi de üst seviyeye taşıyor. 

Modüler ve çok yönlü yapısıyla araç alacakların dikkatini çeken Dacia Jogger, hem aile hem de hobi kullanımı için uygun şekilde üretildi. 

Dacia Jogger a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat!

Essential, Expression ve Extreme olacak şekilde 3 farklı donanım seçeneği ve TCe 110 bg ve TCe 100 bg ECO-G olmak üzere 2 farklı motor tipiyle sunulan Jogger, kolay doldurulabilen yakıt deposuyla da ön plana çıkıyor. 

Dacia Yeni Jogger, kör nokta uyarı sistemi, Yokuş kalkış destek sistemi, hız sabitleyici, Otomatik farlar, Otomatik ön cam silecekleri, ön, arka park sensörleri ve geri görüş kamerası gibi her açıdan kolaylık sağlayan teknolojilerle donatıldı. 

Araç, köşelere kadar uzanan geniş çamurlukları, ön ve arka tampon altı koruma kızakları ve dinamik ve kaslı motor kaputuyla da göz dolduruyor.

Dacia Jogger a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat!

DACIA YENİ JOGGER'IN YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? ARAÇ 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? 

Dacia Jogger Essential 1.0 Tce ECO 100 bg yakıt tüketimi: 7,8 litre,

Dacia Jogger Essential 1.0 Tce 110 bg yakıt tüketimi: 5,8 litre,

Dacia Jogger Expression 1.0 Tce ECO 100 bg yakıt tüketimi: 7,8 litre,

Dacia Jogger Extreme 1.0 Tce 110 bg yakıt tüketimi: 5,8 litre şeklinde açıklandı. 

Dacia Jogger'a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön