02 / 05 / 2024

Dacia Sandero Stepway'e 3 bin TL zam geldi! Sandero Stepway 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Dacia Sandero Stepway'e 3 bin TL zam geldi! Sandero Stepway 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Dacia Sandero Stepway fiyatlarına 1 ayda 3 bin TL zam geldi. Peki Dacia Sandero Stepway Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte Sandero Stepway 13 Ekim 2022 fiyat listesi...



Dacia Sandero Stepway Ekim ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Y şeklindeki ön ışık imzalı LED farları, yepyeni jantları ve sağlam yapısıyla dikkat çeken Dacia Sandero Stepway, segmentinin en geniş iç hacmine sahip araçları arasında yer alıyor. İdeal boyutlara sahip şehir otomobili olarak sürücülerin de gözde modelleri arasında yer alan Dacia Sandero Stepway, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilen direksiyonu, modern iç tasarımı ve otomatik klimasıyla dikkat çekiyor.

Dacia Sandero Stepway e 3 bin TL zam geldi! Sandero Stepway 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Dacia Sandero Stepway, şık gösterge paneli ve 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle işlemlere erişimi kolaylaştırırken; elektrikli ön camları, bagaj aydınlatması, manuel ayarlanabilen yan aynaları ve comfort kumaş döşemeleriyle de dikkat çekiyor. Park yardım sistemleri ve elektrikli park freniyle sürüş güvenliğini artıran Dacia Yeni Sandero Stepway, kör nokta uyarı sistemi, ön ve arka park yardımı ile geri dönüş kamerası, yokuş kalkış destek sistemi gibi teknik sistemleriyle sürücülerin ve yolcuların da güvenliğini katlıyor. 

Dacia Sandero Stepway fiyatlarına 1 ayda 3 bin TL zam geldi. Peki Dacia Sandero Stepway Ekim ayı fiyatları ne kadar? Sandero Stepway 13 Ekim 2022 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce söz konusu aracın teknik özelliklerine değinelim.


Geri Dön