28 / 04 / 2024

Dacia Sandero ucuzladı mı? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dacia Sandero ucuzladı mı? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sağlam yapısı ve yeni ön yüz tasarımıyla Dacia Sandero baştan aşağı yeniden tasarlandı. Son dönemde kurda yaşanan hareketlilik sonucunda fiyatı da merak konusu oldu.  İşte, Dacia Sandero’nun 30 Eylül 2022 fiyat listesi…



Dacia Sandero ucuzladı mı? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tanıtıldığı 2008 yılından bu yana en çok tercih edilen otomobiller arasında bulunan Dacia Sandero için eylül ayına özel fiyatlar yayımlandı.

Modern iç tasarımıyla muadillerinin önüne geçen Dacia Sandero, orta konsolda gruplandırılmış ana kontrol tuşları ile çok daha ergonomik bir kullanım sunuyor.

Dacia Sandero, direksiyonun yüksekliğini ve derinliğini hızla ayarlamanıza olanak sağlayarak, en uygun sürüş pozisyonunu kolayca bulmanıza destek oluyor.

Sandero’da bulunan otomatik klima, ısı ayarlarını yöneterek, yolculuğunuz boyunca optimum konfor sağlıyor.

Telefon yansıtma özelliğiyle gözlerinizi yoldan ayırmadan ve aradığınız tüm bilgileri 8 inç ekrandan takip edebildiğiniz Sandero, telefon, radyo, GPS, navigasyon, multimedya ve daha fazlasıyla sürüş keyfinizi zirveye çıkartıyor.

Bluetooth bağlantısı veya jak ve USB girişleriyle telefonunuzu kolayca bağlayarak, altı entegre hoparlörün ses kalitesiyle eğlenceden de geri durmuyor. Dacia Media Control uygulamasıyla favori navigasyon sisteminize telefonunuzdan kolayca erişebiliyorsunuz.

Peki Dacia Sandero’nun teknik özellikleri neler? İşte, Dacia Sandero’nun teknik özellikleri ve 30 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön