03 / 05 / 2024

Dacia Sandero'ya Mayıs zammı geldi! Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL? Araba alacaklar bu rakama şimdi bakın!

Dacia Sandero'ya Mayıs zammı geldi! Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL? Araba alacaklar bu rakama şimdi bakın!

Dacia Sandero'ya Mayıs zammı geldi. Peki Dacia Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL oldu? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Dacia Yeni Sandero'da Mayıs ayına özel 150 bin liraya, 12 ay yüzde 1.59 faiz fırsatı sunuluyor. Dacia Sandero'ya Mayıs zammı da geldi. Peki Dacia Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL oldu? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dacia Yeni Sandero, 410 litrelik bagaj hacmi, hız ayar ve sınırlayıcı, Acil fren destek sistemi, Sürücü, yolcu ve arka koltuk emniyet kemer ikazı, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, Y şeklindeki ön ve arka ışık imzalı LED farları, şık gösterge paneli, Anti Blokaj Fren Sistemi ve yenilenen ön ızgarası ile araç alacakları dikkatlerini çekiyor. 

Yeni Sandero, 3,5 inç TFT gösterge paneli, elektrikli ve ısıtmalı yan aynaları, tek dokunuşlu elektrikli ön camları, elektrikli arka camları, otomatik kliması ve yükseklik ile derinlik ayarlı direksiyonu ile ön plana çıkıyor. 

Dacia Sandero ya Mayıs zammı geldi! Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL? Araba alacaklar bu rakama şimdi bakın!

Beyaz, gri füme, siyah, ayışığı gri, demir mavi, duman giri ve mercan kırmızı olacak şekilde 7 farklı renk seçeneği ve 15 inç çelik jant ile 16 inç alüminyum jant seçenekleri ile alıcılara sunulan Dacia Sandero, dinamik dış tasarımıyla göz dolduruyor. 

Elektronik Denge Programı ve Hill Start Assist, Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü, Eller Serbest Dacia Kart Sistemi, Yan hava yastıkları gibi özelliklerinin yanı sıra Yeni Sandero'da sürücüleri destekleyen yokuş kalkış desteği, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, park yardım sistemleriyle sürüş güvenliğini üst seviyeye taşıyan araç, geniş iç tasarımıyla rahat, ferah ve konfor dolu bir seyahat de yaşatıyor. 

Dacia Yeni Sandero'daki iyileştirilmiş arka koltuk diz mesafesi ve çok sayıda olan eşya saklama alanları da sürücüleri cezbediyor. 

Dacia Sandero ya Mayıs zammı geldi! Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL? Araba alacaklar bu rakama şimdi bakın!

DACIA YENİ SANDERO 100 KM'DE NE KADAR YAKIT TÜKETİR? ARACIN YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ, YÜKSEK Mİ? 

DACİA SANDERO BENZİNLİ 1.0 SCE 65 BG YAKIT TÜKETİMİ ŞU ŞEKİLDE: 

Şehir içi yakıt tüketimi: 6 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 4,3 litre, ortalama yakıt tüketimi: 5 litre olarak belirlendi. 

DACİA SANDERO LPG 1.0 TCE ECO-G 100 BG YAKIT TÜKETİMİ ŞU ŞEKİLDE: 

Şehir içi yakıt tüketimi: 8,4 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 5,6 litre, ortalama yakıt tüketimi: 6,5 litre olarak belirlendi.

Dacia Sandero'ya Mayıs zammı geldi! Yeni Sandero fiyatı bu ay kaç TL? Araba alacaklar bu rakama şimdi bakın! İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...


Geri Dön