30 / 04 / 2024

Daikin klimalarda Ağustos indirimi sürüyor!

Daikin klimalarda Ağustos indirimi sürüyor!

Yağışlı havaların ardından artan nem ve sıcağa karşı Daikin, yeni bir indirim kampanyası başlattı. Daikin, nemden ve sıcaktan bunalan herkesi yüzde 15’e varan indirimlerle klima sahibi olmaya davet ediyor.



31 Ağustos’a kadar devam edecek yazın bu son fırsatı ile Daikin, gelecek yazı düşünenlere de iyi bir yatırım olanağı sunuyor. Dünya iklimlendirme sektörünün 90 yıllık uzman markası Daikin, kavurucu sıcaktan ve yüksek nemden korunmak isteyenler için yeni bir indirim kampanyası başlattı. Daikin, Ağustos ayının ilk haftasındaki yağışlı havanın ardından sıcak ve nemli günlere dönülen bu dönemde klima konforu yaşamak isteyenler için, yüzde 15’lere varan indirim olanağı sunuyor. 


İklimlendirme konforu yaşamak isteyen herkesi klima sahibi yapmak isteyen Daikin, yazın son indirim fırsatı ile tüketicisine geniş bir seçenek sunuyor. Enerji tasarrufu, konfor, maliyet avantajı ve estetik tasarımı bir arada sunan cihazları ile tanınan Daikin, kullanıcılarının farklı ihtiyaç ve beklentilerini geniş ürün gamı ile karşılıyor.

Üst segment cihazlarda bulunması gereken özellikleri bir standart olarak tüm ürünlerine uygulayan Daikin;  Zhara, Enjoy, Mira, Shira, Emura (Beyaz, Gri renk seçenekleri ile), Ururu Sarara ve Nexura  modellerinde yüzde 15’lik indirime giderek, bu yaz herkesi klima sahibi olmaya davet ediyor.


Yazın bu son fırsatını değerlendirmek isteyen tüketici, farklı iklim ve ortam koşullarında yüksek enerji tasarrufu ve kullanım konforunu birlikte sunan Tegora serisi klimaları da yüzde 5 indirim fırsatı ile alabiliyor.

Ödüllü tasarımı ile teknoloji ve işlevselliği buluşturan Emura serisinin son üyesi Siyah Emura’da ise yüzde 8 indirim olanağı sunan Daikin, bu modeli tercih edenlere bir de hediye sunuyor. Siyah Emura’daki indirim fırsatından yararlanan tüketici, aynı anda Daikin hava temizleme cihazının da sahibi oluyor. 


Gelişmiş teknolojisi ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, 31 Ağustos’a kadar devam edecek indirim kampanyası ile gelecek yaza iyi bir yatırım yapmak isteyen tüketicisini de düşünüyor.



Geri Dön