04 / 05 / 2024

'Dananın kuyruğu kopacak' diyen Selçuk Geçer'in dolar tahmini şok etti!

'Dananın kuyruğu kopacak' diyen Selçuk Geçer'in dolar tahmini şok etti!

Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer'den dolarda yıl sonu için 28 TL tahmini geldi.



Selçuk Geçer son olarak, dolar/ TL kurunun resmi olarak bir anlamı olmadığını söyleyerek yıl sonu dolar kuru için çok konuşulacak bir tahmin öne sürdü.

Çarşıya pazara çıkınca bunun fark edilebileceğini söyleyen Geçer, fiyatlamada dolar kuru en iyimser ihtimalle 10 TL yukarından hesaplandığını iddia etti. 'Biraz gardınız düşsün dolar kuru kırılır' diyen Selçuk Geçer, çok konuşulacak 2022 yıl sonu için dolar kuru beklentisini de açıkladı.

"Yıl sonu dolar 28 TL"

Selçuk Geçer, açıklamalarını bitirirken yıl sonu dolar beklentisini de açıkladı. Geçer, tahminlerine göre yıl sonunda dolar kurunun 28 TL olabileceğini söyledi.

 Dananın kuyruğu kopacak diyen Selçuk Geçer in dolar tahmini şok etti!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Eylül 2022 tarihinde saat 18.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,29 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

Ne altın ne gümüş, işte İslam Memiş'in flaş önerisi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön