28 / 04 / 2024

Dap Yapı, Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yaptı!

Dap Yapı, Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yaptı!

DAP Yapı 'nın, Maltepe'deki Burgu ve Tango Kuleleri 'nin dairelerinde Ortadoğu 'nun en büyük oteller zinciri devi Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yapıldı.



ORTADOĞU'NUN en büyük oteller zinciri; 12 ülkede, 26 şehirde, 100'e yakın oteliyle yılda 5 milyon konuk ağırlayan Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu Kule Arjaan, Dalga Kule Arjaan ve Tango Kule Arjaan projelerine taşıdı. DAP Yapının. Burgu, Dalga ve Tango Kule projeleri, Fenerbahçe'den başlayıp Tuzla'ya devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. 


ARAPLARI ÇEKECEK


 DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Rotana işbirliğine ilişkin şunları söyledi: "Burgu ve Tango Kule'de 321) odamız var: bunlar stüdyo - su it - grand suit tipi rezidans daire (apart otel) şeklinde tasarlandı. Rotana'ya teslimlerine başladık. Mayıs 2015'ten itibaren ilk misafirlerimizi ağırlayacağız. Projelerimiz, Körfez ülkelerinden turistleri Anadolu Yakasfna yönelten yeni bir dönemin habercisi olacak. Ağırlıklı körfez turistleri olmakla birlikte, Avrupalı turisti de çekmeyi başaracağımızı düşünüyoruz." 


Güneş


Geri Dön