07 / 05 / 2024

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...



DAP Yapı'nın Polisan Holding arazisinde hayata geçireceği projenin arsa alanı 49 bin 457 metrekare, inşaat alanı ise 86 bin 211 metrekare olarak açıklandı. 13 adet blokta toplam 1.000 adet konut ile 100 adet dükkan hayata geçirilecek olan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 

200 adet açık otopark ile 1.000 adet kapalı otoparkın da yer alacağı Dap POLHO projesinde 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet bodrum katta sosyal tesis inşa edilecek. 

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı'nın Polisan Holding arazisindeki projesinin hafriyat çalışmaları başladıktan sonra 37,5 ayda tamamlanması öngörülüyor. 

Proje abiha Gökçen Hava limanına 150 metre, Kavakpınar Parkına 100 metre ve Kurtköy Pendik Bağlantı yoluna 258 metre, Marmara Üniversitesi. E.A.H 2 bin 630 metre ve Pendik Belediyesine 2 bin 800 metre mesafede konumlanıyor. 

Polisan Holding A.Ş.'nin konu ile ilgili KAP açıklaması:
Dop Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Dap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişimi tarafından şirketimize bugün yapılan yazılı bildirimle idari kurumlardan kurum görüşü alınabilmesi için Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisindeki 10723 ada 3 parsel ve 10724 ada 2 parsel için 02.12.2022 tarihinde Pendik Belediyesi'ne yapı ruhsatı başvurusunda bulunulduğu bildirilmiştir.

Açıklanan hususlarda bir değişiklik ortaya çıkması durumunda ilgili tebliğ düzenlemesi uyarınca kamuoyu bilgilendirilecektir.

Web: http://dapyapi.com.tr/

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 


Geri Dön