28 / 04 / 2024

DASK deprem sigortası zorunlu mu? Deprem sigortası kaç kez yapılır?

DASK deprem sigortası zorunlu mu? Deprem sigortası kaç kez yapılır?

DASK hakkında son dönemde pek çok soru gelmektedir. Bilhassa yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra DASK araştırmaları hız kazandı. İşte DASK hakkında merak edilenler!



DASK DEPREM SİGORTASI NELERİ KAPSAR?

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi hasarları, zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler doğrusunda nakit olarak karşılar. Binanız eğer tamamen veya kısmen de olsa zarar görmüş olsa da teminat altındadır.

DASK deprem sigortası zorunlu mu? Deprem sigortası kaç kez yapılır?

Peki “DASK deprem sigortası zorunlu mu? Deprem sigortası kaç kez yapılır?” İşte bu konuda merak edilen diğer soru ve yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön