29 / 04 / 2024

Decathlon'dan bisikletlere yüzde 20 indirim! Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Decathlon'dan bisikletlere yüzde 20 indirim! Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yazın gelmesiyle beraber birçok kişi bisikletlere olan ilgi artınca, Decathlon'dan müjde geldi! Decathlon, seçili bisikletlerde yüzde 20'ye varan indirimler yaptı! Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...



Decathlon, 2010 senesinden bu yana Türkiye'de spor malzemeleri satışı yapıyor. Yazın gelmesiyle beraber birçok kişi bisiklet almayı düşünmeye başladı. İlk olarak herkes Decathlon'da bisiklet fiyatlarını araştırmaya başlayınca, Decathlon'dan müjde geldi! 

Decathlon seçili bisikletlerde yüzde 20'ye varan indirimler yaptı! Bu kampanyadan faydalanmakl için tek yapmanız gereken bisikletinizi Decathlon'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

 Decathlon dan bisikletlere yüzde 20 indirim! Decathlon da bisiklet fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bisikletler yavaşça gelen sıcak havalarında eğleceli bir aktivite olması dışında toplu taşımalara da alternatif oluşturuyor. Kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir araç olan bisikletler sağlıklı bir yaşam için en büyük etken! Çevreyi korumak ve sağlıklı yaşamak ya da sadece eğlence için bisiklet almak istiyorsanız Decathlon'nun indirimlerine göz atmalısınız!

Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön