02 / 05 / 2024

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Firma: Dekar DK

Proje: Asmalı Bahçeler

Bahçeli ev hayata geçirme hedefiyle ilerleyen Dekar DK, Bahçeşehir 'deki yeni projesinde satışa başladı. Şirket, Dekar Asmalı Bahçeler 'de 650 bahçeli ev inşa edecek. Her bütçeye uygun bahçeli ev imkanı sunuluyor.



DEKAR DK, bahçeli ev projelerine devam ediyor. Şiıketin yeni projesi İstanbul Bahçeşehir'de yer alıyor. Dekar Aşmalı Bahçeler, 165 bin metrekarelik alan üzerinde 2 kısımdan oluşacak. Toplamda 650 bahçeli evden oluşacak projenin 1. kısmı olan 50 bin metrekare üzerinde konumlanmış 228 evin satışına başladıklarım söyleyen  Dekar DK  Yönetim Kurulu Başkam Salih Kuzu, "Dekar Aşmalı Bahçeler ile Bahçeşehir'de şehrin içinde bahçeli biı yaşam özlemini hayata geçiriyoruz. Her bütçeye uygun 2+1,3+1,4+1,4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçeneİderi ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Dekar Aşmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Salih Kuzu, "Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekar'ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Dekar Aşmalı Bahçeler, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından çok farklı bir pıoje. 

Biz de bahçeli eve olan bu talebi görüyor ve bu projemizle daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoıuz" dedi. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları da 3 bin 500 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. Toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Bahçelerin birinci kısmında 2+ l'den 5+ l'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasmda değişen bahçeleri bulunuyor. 


23 bin metrekare park alanı!

DEKAR Aşmalı Bahçeler'de evlerin dış cepheleri Türk mimarisinin karakteristik özelliklerini yansıtıyor ve gelenekselle moderni buluşturuyor. Ev sahiplerinin açık havadan mümkün olduğu kadar çok faydalanabilmesi için Dekar Aşmalı Bahçeler'de 23 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor. Park alanında tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parkları ve bir adet seyir terası bulunuyor. 



Hürriyet


projeye sor



Geri Dön