05 / 05 / 2024

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de konforlu bir yaşamın kapılarını araladığı yeni konut projesi Dekar Şehirbahçe’nin satışlarına başladı. Projenin örnek dairesi de görücüye çıktı.



Peki Dekar Şehirbahçe projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Dekar Şehirbahçe'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte Dekar Şehirbahçe projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Doğa ile İç İçe Ayrıcalıklı ve Huzurlu Bir Yaşam

Toplam 1 milyar 750 milyon Türk Lirası yatırımla geliştirilen Dekar Şehirbahçe’de 41 bin metrekare bir arazi üzerinde 51 blokta, 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı büyüklükte 181 bahçeli konut bulunacak. Ayrıca yine verilen detaylara göre, söz konusu proje, sakinlerini birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayat ile de bir araya getiriyor. 

Dekar Şehirbahçe'de açık yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası, peyzaj havuzu ve yürüyüş yolları yer alıyor. Ayrıca projedeki her konut 2 adet kapalı otopark da yer alıyor.

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Dekar Şehirbahçe’nin Örnek Dairesi Hazır

İstanbul’un bahçeli yaşamıyla öne çıkan bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yapımına devam edilen projenin örnek dairesi, konut sahibi olmak isteyenlerin de beğenisine sunuldu. Dekar Şehirbahçe projesinin örnek dairesi lüksü yeniden tanımlarken, tasarımı ve sunduğu konfor ile de dikkat çekiyor. Toplam 220 metrekarelik alanda 4 oda 1 salon olarak tasarlanan örnek daire, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut sahibi olmak isteyen ziyaretçilere yerleşim fikri verecek çözümler de sağlıyor.

Web: http://www.dekarsehirbahce.com/

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Dekar Kemerburgaz nerede? Dekar Kemerburgaz fiyat listesi!

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 


Geri Dön