28 / 04 / 2024

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları sektör tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde gelen indirimlerle dip seviyelere kadar gerileyen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Bugün demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton demirin fiyatı arttı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala piyasalar bekleme moduna geçti. Seçim arifesinde piyasalar bekleme moduna devam ederken dolar kuru yükselişe geçti. Bugün dolar kuru 20,65 liradan işlem görüyor. Döviz piyasası yarın açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Yarınki veriler piyasaların yönünü etkileyecek. Dolar kurundaki yukarı yönlü hareketlilikler demir fiyatlarını etkiledi. 

Demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön