04 / 05 / 2024

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Dünyada birçok alanda kullanılan demir fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme yaşandı. Demir fiyatları şu anda aşağı yönlü hareket etmeye başladı.



Dünyanın en büyük madencilik şirketi BHP Group geçtiğimiz hafta Rio Tinto Group’un uyarılarını tekrarlayarak Ukrayna’da yaşanan savaş, Avrupa’daki enerji krizi ve küresel çapta parasal sıkılaşma gibi nedenlerle küresel çapta bir yavaşlama yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu. Şirket CEO’su Mike Henry Çin’in önümüzdeki sene büyüme konusunda pozitif bir katkıda bulunacağını belirtti.

YENİ VAKALARIN ETKİSİ VAR

Çin’de yeni Kovid-19 vakaları neredeyse 700’e ulaşırken, virüsün daha bulaşıcı versiyonları büyük şehirlerde yayılmaya devam ederek ülkenin hastalığa karşı sert tutumunu test etmeyi sürdürüyor. Çin’de Pazartesi günü 699 vaka kaydedilerek 22 Mayıs’tan bu yana en yüksek vaka sayısına ulaştı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön