02 / 05 / 2024

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Ayışığı Vadi Evleri

Demir İnşaat, bir projesini daha erken teslim etmenin mutluluğunu yaşadı. Planlanandan 2 ay erken teslim edilen Ayışığı Vadi Evleri’nde ev sahipleri 21 Eylül Cumartesi düzenlenen davette bir araya geldi...



Gayrimenkul sektöründe 29 yılı geride  bırakan Demir İnşaat,  2011  yılında  başladığı  Ayışığı Vadi Evleri  projesini Nisan 2013'de ev sahiplerine  teslim etti. Planlanandan 2 ay erken teslim edilen projede teslimatlar biterken yaşam da başladı.  Demir İnşaat  21 Eylül  2013  Cumartesi  günü İstanbul  Beylikdüzü’nde  tüm  ev  sahiplerinin  katıldığı  bir davet düzenledi.


Aynı  zamanda  sonbahara  keyifli  bir  karşılama  partisine  dönüşen  etkinliğin  açılışına Demir  İnşaat  Yönetim  Kurulu  Başkanı  Hamit  Demir’in  yanı  sıra,  Esenyurt  Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.


Yaşam  standardını  yükseltmek adına geniş  sosyal  imkanlar  sunan Ayışığı  Vadi Evleri sakinlerinin aileleriyle birlikte keyifli saatler geçirdiği kokteylde komşular düzenlenen yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle komşuluk ilişkilerini de perçinlediler.


Demir İnşaat Kendisinden Beklenenin Fazlasını Vermeye Hazır Törende kısa bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, güvene dayalı  bir  sektörde  29  yılı  geride  bırakırken  bugün  yaşadıkları  tablonun kendileri  açısından  gurur  verici  olduğunu  söyledi.  Ev  hayali  kuranların  hayalini gerçekleştirdiklerini  anlatan  Demir  “Markaya,  şirkete  duyulan  güvenin  eskisiden daha  önemli  olduğu  bir  dönemde  Demir  İnşaat,  geçmişte  olduğu  gibi  bugün  de kendisinden  bekleneni  hatta  erken  teslimlerle  sayesinde,  kendisinden  beklenenin fazlasını  vermeye  devam  etmektedir.  Bugünkü  müşterilerimize  de  gelecekteki müşterilerimize de söyleyeceğimiz tek bir söz var. O da, Demir İnşaat şartlar ne olursa olsun,  sektörde  Demir  gibi  sağlam  durarak  kendisine  güvenenleri  yanıltmayacaktır” dedi.



“Bir  Dilek  Tut,  Ayışığında  Evin  Olsun”  sloganıyla  sunulan  Ayışığı  Vadi  Evleri’nin yapımına  Ocak  2011’de  başlandı.  Teslimatın  Nisan  2013’te  yapıldığı  proje,  ,11  katlı 6 bloktan ve 489 konuttan oluşuyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunan  proje  bünyesinde  kaliteli  konut  birimleri,  zengin  ve  iyi  planlanmış  spor  ve  yaşam alanları  ile  eğlence  üniteleri  yer  alıyor.  Daire  büyüklükleri  66  metrekare  ile  166 metrekare arasında değişiyor ve fiyatlar 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü’nde  5 bin metrekarelik alanda yükselen projenin en önemli özelliği,  her blokta 1 ve 5’inci katlar arasında bulunan teraslı daireler oluşturuyor. Site sakinleri bu sayede kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.


projeye sor



Geri Dön