29 / 04 / 2024

Demir İnşaat Gültepe projesi için düğmeye bastı!

Demir İnşaat Gültepe projesi için düğmeye bastı!

Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul’un merkezine gelen şirket, önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor.



Kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe’den yol a çıkıp ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Sevgileri bizi daha da onurlandırdı.


Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için dolayısıyla muhatap olacağımız kişi sayısı da artıyor. Yaklaşık olarak 1.200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz, bu konuda hummalı çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.


Demir İnşaat Gültepe projesi için düğmeye bastı!


Yüzde 87’siyle ön protokol imzalandı

Demir İnşaat’ın Kentsel Dönüşüm ekibinin canla başla çalıştığına dikkat çeken Hamit Demir, Gültepe’de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi.


Şimdiye kadar düzenledikleri toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayrı ayrı bilgiler verdiklerine işaret eden Hamit Demir, önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardıkları kişi sayısının daha da artacağını vurguluyor.


Hamit Demir, “Kentsel dönüşüm çalışmalarına ilk olarak Gültepe'de başladık. Ancak devamının geleceğini söyleyebiliriz. Dönüşüm ile ilgili görüştüğümüz araziler ve bölgeler var. Önümüzdeki dönemde bunlar da netleştikçe açıklayacağız” dedi.


Demir İnşaat Gültepe projesi için düğmeye bastı!


700 kişi katılımlı bilgilendirme toplantısı düzenledi

Kentsel dönüşüm çalışmaları yapan Demir İnşaat Gültepe'de daire sahiplerini toplayarak onları süreç hakkında bilgilendirirken, kentsel dönüşümdeki hak ve hukuklarıyla, proje kapsamında neler yapılacağı konusunda aydınlattı. Demir İnşaat'ın düzenlediği toplantıya yaklaşık 700 kişi katılırken, toplantı sonrasında daire sahipleri Demir İnşaat'a yoğun ilgi göstererek şirketin irtibat bürosunu ziyaret ettiler.


Web: http://www.demirinsaat.com.tr/



Haber Anadolu Ajansı'ndan şu şekilde servis edildi;


Demir İnşaat, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'de çalışmalara başladı.


Şirket açıklamasına göre, Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve inşaatı süren Demir La Vida gibi projeleri hayata geçiren Demir İnşaat, İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında geliştirdiği Akıllı Ev Teknolojilerini içeren projelerine kentsel dönüşüm çalışmalarını da ekleme planları yapıyor.


Demir İnşaat, kentsel dönüşüm yılı ilan ettiği 2016'da ilk olarak Gültepe'de düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul'un merkezine gelen Demir İnşaat, gelecek dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'den yola çıkarak ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını belirtti. Demir, şunları kaydetti:


"Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Sevgileri bizi daha da onurlandırdı. Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için muhatap olacağımız kişi sayısı artıyor. Yaklaşık bin 200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz ve bu konuda hummalı çalışmalar yürütüyoruz. İlk olarak Gültepe'de başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarının devamı gelecek. Dönüşüm ile ilgili görüştüğümüz arazi ve bölgeler var. Önümüzdeki dönemde bunlar da netleştikçe açıklayacağız."


Demir İnşaat'ın kentsel dönüşüm ekibinin büyük gayret gösterdiğini dile getiren Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar muhatapların yüzde 87'sinden ön protokol imzası, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını bildirdi.


Demir, "Şimdiye kadar düzenlediğimiz toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayrı ayrı bilgi verdik. Önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardığımız kişi sayısı daha da artacaktır" ifadelerini kullandı.


AA



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi. Şimdiye kadar düzenledikleri toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayrı ayrı bilgiler verdiklerine işaret eden Hamit Demir, önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardıkları kişi sayısının daha da artacağını vurguluyor. 



Posta


Haber Yeni Çağrı Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Demir İnşaat, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'de çalışmalara başladı. Şirket açıklamasına göre, Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve inşaatı süren Demir La Vida gibi projeleri hayata geçiren Demir İnşaat, İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında geliştirdiği Akıllı Ev Teknolojilerini içeren projelerine kentsel dönüşüm çalışmalarını da ekleme planları yapıyor. Demir İnşaat, kentsel dönüşüm yılı ilan ettiği 2016'da ilk olarak Gültepe'de düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul'un merkezine gelen Demir İnşaat, gelecek dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor.  Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'den yola çıkarak ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını belirtti. Demir, şunları kaydetti: "Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Sevgileri bizi daha da onurlandırdı. Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için muhatap olacağımız kişi sayısı artıyor. Yaklaşık bin 200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz ve bu konuda hummalı çalışmalar yürütüyoruz. İlk olarak Gültepe'de başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarının devamı gelecek. Dönüşüm ile ilgili görüştüğümüz arazi ve bölgeler var.  Önümüzdeki dönemde bunlarda netleştikçe açıklayacağız." Demir İnşaat'ın kentsel dönüşüm ekibinin büyük gayret gösterdiğini dile getiren Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar muhatapların yüzde 87'sinden ön protokol imzası, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını bildirdi. Demir, "Şimdiye kadar düzenlediğimiz toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayrı ayrı bilgi verdik. Önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardığımız kişi sayısı daha da artacaktır" ifadelerini kullandı. 


Yeni Çağrı




Haber  Ankara  Son Söz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Demir İnşaat, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'de çalışmalara başladı. 


Şirket açıklamasına göre, Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve inşaatı süren Demir La Vida gibi projeleri hayata geçiren Demir İnşaat, İstanbul'un çeşitli lokasyonlarmda geliştirdiği Akıllı Ev Teknolojilerini içeren projelerine kentsel dönüşüm çalışmalarını da ekleme planları yapıyor. 


Demir İnşaat, kentsel dönüşüm yılı ilan ettiği 2016'da ilk olarak Gültepe'de düğmeye bastı. Dönüşüm ile İstanbul'un merkezine gelen Demir İnşaat, gelecek dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'den yola çıkarak ilk projelerine start vermeye hazırlandıklarını belirtti. 



Ankara Son Söz



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AYIŞIĞI Vadi Evleri, Demir Romance ve Demir La Vida gibi projelerini inşa eden Demir İnşaat, 2016 yılını kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Dönüşüm sayesinde İstanbul'un merkezine gelen şirket, önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapacak. 


Kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'den yola çıkıp ilk projelerine başlamaya hazırlandıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için dolayısıyla muhatap olacağımız kişi sayısı da artıyor. Yaklaşık olarak 1.200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz, bu konuda hummalı çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu. 


Demir İnşaat'ın Kentsel Dönüşüm ekibinin canla başla çalıştığına dikkat çeken Hamit Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi. 


Vatan




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BUGÜNE kadar İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Demir İnşaat, dümeni kent merkezine kırdı. Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye basan şirket farklı lokasyonlarda yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere gün sayıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzaladıklarını yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarım söyledi. 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayn ayn bilgiler verdiklerine işaret eden Hamit Demir, önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardıkları kişi sayısının daha da artacağım vurguladı. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Demir, "Dönüşüm ile ilgili görüştüğümüz araziler ve bölgeler var. Önümüzdeki dönemde bunlar da netleştikçe açıklayacağız" diye konuştu. 


Sözcü


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kentsel dönüşüm hamlesine ilk olarak Gültepe'den başladı Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve inşaatı süren Demir La Vida gibi nitelikli projelerle sektörde öne çıkan Demir İnşaat, 2016 yılını kentsel dönüşüm yılı ilan etti. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde geliştirdiği akıllı ev teknolojilerini içeren projelerine dönüşüm projelerini de ekleme planları yapan Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Dönüşümle İstanbul'un merkezine adım atan şirket, önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerinin tanıtımını yapmak üzere hazırlık yapıyor. 


Kentsel dönüşümde ilk olarak Gültepe'den yola çıktıklarım belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisinin kendilerine güç verdiğini söyledi. Bu bölgelerde hak sahiplerinin sayısının oldukça fazla olduğuna işaret eden Demir, "Buradaki evlerin bir kısmı babadan kaldığı için dolayısıyla muhatap olacağımız kişi sayısı da artıyor. Yaklaşık olarak 1.200 kişi ile muhatap oluyoruz. Tüm zorluklarına rağmen önümüzdeki dönemde yeni dönüşüm projelerimizi açıklamaya hazırlanıyoruz" diye konuştu. 


Ön protokol imzalandı Projeyi hayata geçirmek için Demir İnşaat'ın kentsel dönüşüm ekibinin çalıştığına dikkat çeken Hamit Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar hak sahiplerinin yüzde 87'si ile ön protokol" imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi. 


Şimdiye kadar düzenledikleri toplantılarda 490 daire sahibine ve toplamda 700 kişiye ayrı ayrı bilgiler verdiklerine işaret eden Hamit Demir, önümüzdeki dönemde anlaşmaya vardıkları kişi sayısının daha da artacağını vurguladı. 


Hamit Demir, dönüşüm çalışmalarına ilk olarak Gültepe'den başladıklarını ve bunun devamının geleceğinin altını çizerek, "Başka görüştüğümüz araziler ve bölgeler var. Önümüzdeki dönemde bunlar da netleştikçe açıklayacağız" dedi. 


Dünya




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Demir İnşaat, kentsel dönüşüm yılı ilan ettiği 2016'da ilk olarak Gültepe'de düğmeye bastı. Şirket şu ana kadar sakinlerin yüzde 40'ından noter sözleşmesi aldı. 490 daire sahibi olduğunu ama bazı evlerin babadan kaldığı için muhatap sayısının 1.200'ü bulduğunu söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşüme Gültepe'de başladık. Ama devamı gelecek. Görüştüğümüz araziler ve bölgeleri netleştikçe açıklayacağız." dedi. 



Zaman


Haber Özgür Düşünce gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Akıllı Ev Teknolojilerini içeren projelerine kentsel dönüşüm çalışmalarını da ekleyen Demir İnşaat, ilk olarak Gültepe'de kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. 

Demir İnşaat, 2016 yılını kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Kentsel dönüşüm konusunda ilk olarak Gültepe'den yola çıküklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Gültepe'de yapmayı planladıkları dönüşümde şimdiye kadar yüzde 87 ön protokol imzası aldıklarını, yüzde 40'ından da noter sözleşmesi aldıklarını söyledi. 

DEVAMI GELECEK 

Hamit Demir, "Kentsel dönüşüm çalışmalarına ilk olarak Gültepe'de başladık. Ancak devamının geleceğini söyleyebiliriz. Dönüşüm ile ilgili görüştüğümüz araziler ve bölgeler var" dedi. 



Özgür Düşünce


Geri Dön