29 / 04 / 2024

Demir Romance’de Yüzde 5 peşinat veya 24 ay vadeli ‘Bayram’ başladı!

Demir Romance’de Yüzde 5 peşinat veya 24 ay vadeli ‘Bayram’ başladı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir İnşaat , hayata geçirdiği ve Beylikdüzü’nde aşk temalı, akıllı ev teknolojisi ile inşaatını sürdürdüğü Demir Romance projesinde, özel iki farklı kampanya seçeneği ile Bayram’da da ev sahibi yapmaya devam ediyor.




29 yılı geride bırakan Demir İnşaat,teknoloji ile konforun uyum içinde sunulduğu Demir Romance’de düşük peşinatlarla daire sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor.Şirket,yüzde 5 peşinat,yüzde %15’lik dilimi bir yıl sonra,bir diğer yüzde %15’lik kısmı teslimde ödeme kolaylığı sunuyor.İkinci ödeme seçeneğinde ise %40 peşinatla,kalan kısmı 24 aya kadar vade farksız taksitlendirerek,insanlara hayal ettikleri  kaliteli,güvenli,konforlu yaşamın kapılarını aralıyor.Bayram kampanyasını Ekim sonuna kadar sürdürecek  Demir İnşaat  satış ofisleri, bayramın 3. Ve 4.günü ziyaretcilerini ağırlayacak.


7 blokta 1+1 de var, villa da!


Toplam 7 blok üzerinde yükselecek Demir Romance’de 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alacak.  Akıllı ev teknolojisi ile inşa edilen Aşk temalı projede ayrıca açık yüzme havuzları amfi tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları,çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları ,24 saat sağlık hizmeti, kreş gibi alanlar yer alacak. Ayrıca  Romance Club'da ise açık kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi,sinevizyon SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sıra fitness merkezi yer alacak.Projede ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme  gibi birimler de bulunacak. 

Bugüne kadar hayata geçirdiği lüks ve nitelikli konut projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Demir İnşaat’ın yeni projesi Demir Romance’de, 1+1’den 4,5+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde konut bulunmaktadır.Üstelik bu muhteşem konfora m2 'si 2780 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün... 


Kampanya ve  Demir Romance  hakkında ayrıntılı bilgi almak için Demir İnşaat’a 444 2 116 nolu telefonlardan  veya  www.demirromance.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.


Teleofn: 444 2 116 

Web: www.demirromance.com.tr 



projeye sor



Geri Dön