29 / 04 / 2024

Dengesiz yük kontrolü sayesinde çamaşırlarınızın sıkma devri değişiyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Dengesiz yük kontrolü sayesinde çamaşırlarınızın sıkma devri değişiyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak istiyorum diyenler için Vestel, Wifi teknolojisi,TwinJet teknolojisi ve dengesiz yük kontrol teknolojisi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çok sessiz çalışan ve kapı açık kaldığında sizi uyaran tasarımı ile Vestel çamaşır makinesi ev hanımlarını heyecanlandırıyor.



 Dengesiz yük kontrolü sayesinde çamaşırlarınızın sıkma devri değişiyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
Teknoloji kendisini yeniledikçe buna beyaz eşyalarda dahil olmaya başladı. Üstün teknik özelliklerle tasarlanan ürünler her bütçeye uygun fiyatlarıyla da evlerde yerini almaya başladı. 

WIFI Teknolojisi

Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, Wi-Fi özellikli çamaşır makinenizin tüm kontrol ve ayarlarını uzaktan kolayca yönetebilmenize imkan tanıyor. Program seçiminden sıcaklık ayarlarına hatta “Kapı Açık Uyarısı” gibi olası hataların bildirimini de anında telefonunuzda görebilirsiniz.

Buhar Fonksiyonu

Vestel çamaşır makinenizin ek Buhar Fonksiyonu programı sayesinde, yıkama sonrası devreye giren güçlü buhar, çamaşırlarınızı dakikalar içerisinde mis gibi ve hijyenik hale getiriyor. Kazandırdığı yumuşaklık sayesinde ise maksimum ütüleme kolaylığı sağlıyor.

TwinJet Teknolojisi

TwinJet teknolojisi ile geliştirilen Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olması sayesinde deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı püskürtüyor. Böylece normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

İnci Kazan

İnci kazan yapılı Vestel çamaşır makineleriyle yıpranmış çamaşırlar artık tarihe karışıyor! Bırakın, makineniz gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarını yıkarken bile en yüksek devirde çalışsın; özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı sayesinde çamaşırlarınız daima yeni gibi kalsın.

Peki çamaşır makinesinde bulunan dengesiz yük kontrolü teknolojisi ne işe yarıyor ? 


Geri Dön